damoknet

пятница, 11 октября 2013 г.

Романтика: кіно, квiти, цукерки - це банально або романтично?

Починаючи зустрічатися з дівчиною, хлопці часто і самі не знають, як можна влаштувати романтичне побачення. Походи в ресторани і кафе вже давно стали дуже банальні і найчастіше, сприймаються вже як просто зустрічі, а не побачення, виключаючи тільки варіанти, коли хлопець веде проститутку в дуже престижний ресторан. І часто, хлопців турбує питання - чи є запрошення в кіно романтичним побаченням ? І якщо ні, то які існують альтернативи ?
Запрошення у кіно - є скоріше дружнім вчинком і його не можна віднести до романтичного побачення. Хоча багато людей похилого віку все ще вірять, що це не так....

Однак похід у кіно можна перетворити на романтичне побачення, але для цього вам доведеться трохи постаратися :

1 . Вибрати цікавий фільм, який сподобається і вам і їй. При цьому у фільмі має бути якась гарна романтична історія.

2 . Вибрати кінотеатр. Звичайний 3D кінотеатр не підійде вам, якщо ви хочете зробити романтичне побачення. Вам треба пошукати такі кінотеатри в який є спеціальні місця для закоханих. Зазвичай ці місця являють собою невеликий диванчик на двох. Іноді, спеціально для проститутки Одесси є особливі кабінки в яких вони можуть спокійно цілуватися - їх ніхто не побачить.

3 . Подбати про їжу та напої.

4 . Подбати про те, щоб ваше побачення потрапило на прекрасний теплий вечір, щоб після перегляду кіно, ви могли провести проститутку до будинку, поговоривши і про фільм і про любов.

Романтика : кіно - це банально або романтично ?
Влаштовувати романтичне побачення можна не тільки в кінотеатрах. Ви можете запросити дівчину до себе додому, щоб разом подивитися якийсь фільм. Однак таке побачення найкраще підходить тільки для тих пар, хто вже зустрічається не перший місяць.

Або ж ви можете перетворити його в романтичне побачення, якщо проститутка сама вас запросила до себе в гості, подивитися кіно. У такому випадку, ви повинні не забути купити частування, напої і бажано квіти (якщо ваша дівчина любить отримувати квіти).

Побачення можна організувати і в автомобільному кінотеатрі. Таке побачення навіть викличе більше позитивних емоцій, ніж побачення будинку, але вам знадобиться автомобіль і частування. Мінус такого побачення в тому, що після закінчення фільму, ви не зможете пройтися з дівчиною до її будинку, ведучи розмови про секс. Однак, ніщо вам не заважає поцілувати дівчину в середині фільму, перервавши його перегляд.
Знакомства для секса - секс чат

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.