damoknet

понедельник, 10 февраля 2020 г.

Як відокремити особисті відносини з проституткою від офісних ?

У нашій країні проститутки часто працюють в одній компанії. Знайомлятся на роботі, заводять роман, який приводить до сексу та весілля. Інші працівники займають свою половину у своїй організації з привабливими умовами: достойною зарплатою, зручним графіком, соцпакетом. Одним парам спільної роботи може бути зручно, бути командою не тільки в компанії, но і вдома, а для інших становиться складна проблема.

У кожній конкретно взятій парі встановлюються особливі відносини з сильними і слабкими сторонами, тому однозначно для всіх вирішити, чи варто подружжю вести діяльність на одному підприємстві, не можна. Однак можна виділити плюси і мінуси співпраці чоловіка і дружини.

Переваги спільної роботи

Спільна праця дійсно об'єднує людей - про це твердять багато психологів. Подружжя, що працюють разом, мають можливість багато часу проводити один з одним, бути завжди на виду у своєї другої половини. Завдяки цьому у пари завжди є теми для розмови, у них одне коло спілкування, вони разом відвідують корпоративні свята і заходи. Важливий момент полягає в тому, що чоловік як ніхто інший здатний висловити чесне професійну думку, застерегти від неправильних рішень, допомогти вирішити робочі негаразди, підтримати в скрутну хвилину.

Працювати разом зможуть пари, які....

- зуміли побудувати гармонійні і довірчі відносини, які передбачають чіткий розподіл будинку та офісу,
- ведуть діяльність в різних відділах, не конкурують між собою за премію або підвищення,
- створили свій бізнес і розподілили ролі: наприклад, чоловік - директор, жінка - бухгалтер.

Запорукою успішної спільної діяльності є грамотне розподіл ролей. Подружжю буде комфортно, якщо їх професійні шляхи йдуть паралельно, перетинаючись і не породжуючи суперечки.

Недоліки спільної діяльності

На жаль, мінусів роботи в одному підприємстві для проститутки може виявитися більше, ніж плюсів. Відзначимо ситуації, що загострюють відносини :

- чоловік і проститутка працюють в одному відділі, ведеться статистика ефективності кожного, їм доводиться боротися за премію і кар'єрне зростання,
- один є начальником, другий - підлеглим: найчастіше це проявляється або в поблажливість, що не подобається іншим колегам, або в надмірній вимогливості, що напружує пару,
- кар'єра одного стрімко йде вгору, другий продовжує тупцювати на місці без перспектив,
- у відносинах і без того не все ідеально, робочі суперечки ще сильніше погіршують клімат в родині,
- змішування сімейного і робочого життя, конфлікти з кожного питання.

Працювати разом для пари, у якої не все гладко, не дуже правильний варіант: додаткові сварки здатні остаточно розвалити сім'ю. До того ж пара весь час знаходиться на очах у колег, які пильно спостерігають за відносинами і не можуть втриматися від вигадування пліткою. Потрібно мати сталеву витримку, щоб ігнорувати розмови і обговорення за спиною. Також якщо хтось із пари дуже ревнивий, кожен помічений привітний розмова чоловіка з колегою протилежної статі буде закінчуватися скандалом.

Чи є шанси працювати разом з проститутками і не посваритися?

Є, але доведеться чітко розділяти роботу і будинок: деякі пари вводять правило, яке забороняє обговорення робочих питань за стінами офісу. Потрібно також навчитися приймати перемоги свого чоловіка у вигляді підвищення, не зациклюючись на своїх невдачах. У той же час більш успішний партнер не повинен зарозуміло ставитися до менш щасливому - хтозна, може, через пару років ситуація кардинально зміниться.

Деякі пари, які скаржаться на брак особистого простору, їздять на роботу окремо, безперешкодно зустрічаються зі своїми друзями. Якщо ж загальна робота підводить відношення до краху, одному з подружжя краще підшукати інше місце, щоб зберегти сім'ю.
индивидуалки простиутки - бесплатные объявления интим услуг

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.